Објашњење, шта сања ваши у главу

Фебруар 2019

Видео: Ruska serija Idiot epizoda 06 sa srpskim prevodom/ Russian series "Idiot"-eng subs ep 06 (Фебруар 2019).

Anonim

ако сонот на вошки, тоа може да остави многу непријатно искуство. Како изгледа главата на главата? Кои информации можат да ги содржат во книгата на сонот?

Толкување на спиењето

Значи, како изгледа вошката во косата. Овој сон може да има неколку различни толкувања:

 • Сон може да претставува одредена закана, и сигурно од пријатели или дури и пријатели. Погледнете ги внимателно за да ги изложите непријателите.
 • Вошките на главата во сон ве натера да се запрашате дали сте искрени со другите, особено вашите најблиски. Веројатно, кријат нешто од нив или ги користите за лична добивка, и тоа нема да доведе до ништо добро.
 • Вошката во косата може да претставува здравствен проблем. И колку подолго ќе се обидете да го притиснете, толку е понепријатно и сериозно ќе биде болеста.
 • Види вошки во твојата глава? Ќе успеете во бизнисот, особено во картон и финансиски. Ќе добиете нова добра позиција или ќе можете да ги отплатите сите долгови и да се ослободите од материјална роба. Исто така, овој сон може да значи решавање на проблемите од правна природа: влезот во право на наследство или успешна и брза поделбата на имотот.
 • Ако сонувате дека ќе се обидуваат да чешел од паразити, тогаш може да се очекува непријатни обврски и одговорности, работата нема да дава задоволство и брзо се досадуваат.
 • Сон вели дека ако сонот за вошки, кој ќе успее да го притиснете и преклопете го со себе, а потоа ќе се ослободи од некои - на проблеми или непријатни должности, без нешто - нешто мачни.
 • Ако сонувате дека се обидувате да ги уништите вошите во твојот сон, тогаш ќе имате пријатно изненадување, среќа или неочекувани добри вести.
 • Зошто голем број паразити сонуваат? Според книгата за соништа, вошките во косата во таква количина сонуваат за пари. Ќе направите профит.
 • Ако сте имале да се види како ќе се обидуваат да се отстранат инсекти од косата, тогаш ќе бидат во можност да се започне нов живот, да одат на друго ниво.
 • Чекајте ги гостите, сигурно ќе дојдат наскоро, а не задолжително со покана и со предупредување.

вошки кај децата

 • сонував вошки имаат свои деца - тоа може да се гледа како на проблем во врска со него, а понекогаш претерано.
 • Ако имате сон во кој паразити се присутни во главата на вашето дете, тогаш тој ќе мора да се соочи со тешкотии. Ако се обидете да ги притиснете, ќе ви помогне да најдете решение за проблемите. Според книгата за соништа, вошките во главата на детето сонуваат за тешкотии во комуникацијата, во социјализацијата. Може да има некои недоразбирања.
 • Вошки во друга личност

Сонувачките паразити во косата на некој се симбол на нови можности. Но, ако не се обидете и да направите се од себе, едноставно нека одат, за што во голема мера ќе жалам.

 • Ако имате вошки во косата од некој друг, тогаш ќе успеете. Но, тоа не може да доведе до нешто добро, бидејќи завидливите луѓе се насекаде, и треба да научите како да им се спротивставувате и да ги брани своите интереси и права.
 • вошка на главата на целосен странец за вас човек, што се гледа во сон ти рече дека има многу комплекси, или вашите принципи и перспективи за живот одамна престана да биде релевантно.
 • Да се ​​сонува и да се поттикнат на вошки во косата на друго лице - тоа е вашиот страв се во неволја и да изгледа смешно, покажуваат своите најлоши страна.Ако не се состанете и не научите да се концентрирате, тогаш таквите стравови нема да бидат залудни.
 • Можеш ли да сонуваш дека му помагаш на некој да ги чеше инсектите? Ќе ви помогнете и поддржете некој во тежок момент.
 • Психолошка анализа

Ако сонувате за вошки, не препрочитувајте ја книгата за соништа.

Психолозите препорачуваат да се разбере себеси и вашата психолошка состојба. Обично, секој инсект, а особено паразити, е поврзан со нешто непријатно. И ако тие сонуваат за вас, тогаш сигурно во реалниот живот имате непријатност, која помина во вашиот сон. Веројатно нешто ве вознемирува, те згаснува или угнетува. Обидете се да се разберете и да ги елиминирате сите извори на непријатност. Исто така, вошките можат да бидат симбол на вознемиреност, не само за себе, туку и за некој друг. Ако имате вознемирувачки мисли, возете ги и научете да се опуштите и да апстрактте од искуството. Постои уште едно едноставно објаснување, кое ниту книгата за соништата нема да ви го даде. Можеби сте неодамна мораа да ги искористите или да ги уништите вошите во реалниот живот, и ова беше запаметено.

И тогаш спомените можат да бидат анализирани од страна на мозокот во текот на ноќта и трансформирани во сон во кој ќе ги видите паразитите. Не брзајте да ја проучувате книгата за соништа ако видели вошки во сон. Обидете се да се разберете и да го вратите редот во вашиот живот, бидејќи секој сон не е само сон, туку ја олицетува реалноста.