Како направити замку својим рукама као код куће

Јули 2019

Видео: How to make secret box | DIY book box secret storage | Secret box making (Јули 2019).

Anonim

Капан дома е ефикасен метод за борба против глодари. Таква алатка за фаќање на глувци може да се купи, но за да ги спаси можете сами да го направите тоа. И не е потребно посебно знаење, алатки и материјал, на пример, стапица може да се направи од конвенционалните пластично шише.

Се поврзува …

Овој модерен технолошки производи, но и оние кои ќе се одлучат да го купат, треба да знаат дека постои принципот поставени нехумани, односно штетник да бидат убиени. Принципот е едноставен: глодар продира на електрони стапица, каде моќен испуштање струја влијае на нејзиното тело. Традиционален мамка се користи за привлекување на ѕверот. Производот е безбеден за деца и животни. Со труп на животно човек нема да контактира, таквата можност исклучува посебен сад.